Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Delirdi mi yoksa?

Düşünün; televizyonunuzu açtınız, o anda bir gündüz kuşağı programı sunucusunu deli gömleği giymiş, başına dikiz aynası takmış ve boynuna hasta köpeklere takılan boyunluklardan bağlamış bir halde gördünüz. Ne düşünürsünüz?
Çığırından çıkan gündüz kuşaklarının izleyiciden önce sunucuyu delirttiğini değil mi? Çarşamba günü Beyaz TV'de Nur Viral'i, Hayatta Her Şey Var programında bu halde görünce ben de aynısını düşündüm. Meğer öyle değilmiş. Viral, canlı yayında 'depresyondan kurtulma tekniklerini' anlatan Psikolog Dr. Zafer Akıncı'ya 'konu mankenliği' yapıyormuş.
Doktor Mehmet Öz ekranlarda göründüğünden bu yana televizyona çıkan her hekimden 'şov' bekler olduk. Öyle sakin sakin oturup da tıbbi terimlerle donanmış konuşmalar yapan doktoru artık kimse dinlemiyor.
Millet, ekranda gördüğü her beyaz önlüklü doktordan Mehmet Öz ya da Feridun Kunak performansı bekliyor. Dr. Akıncı ise belli ki bu yeni akımın en 'iştahlı' temsilcilerinden biri olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA