Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi Haber Bülteni

Kurtlar Vadisi: Pusu'da dört haftadır Kamu Güvenliği Teşkilatı'na bağlı olarak hizmet veren özel tim Siyah Sancak'ın Suriye'deki 'icraatlarını' izliyorum.
Bir yandan DAEŞ'e operasyon düzenliyorlar, diğer yandan PKK ve YPG ile mücadele ediyorlardı. Önceki gün ajanslara düşen haberler ise Kurtlar Vadisi'nin 'gelecekten haber veren bir haber bülteni gibi çalıştığını' kanıtlar nitelikteydi. Özel birliklerimiz sınırı aşıp Suriye'ye girmiş, orada nokta operasyonlara başlamıştı. Vadi'nin kulağımıza fısıldadığı özel haberler bununla da bitmedi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde hepimizin cep telefonuna, elektronik posta kutusuna musallat olan yasa dışı bahis sitelerine atıfta bulunuldu.
Meğer Türkiye'de kumarın yasaklanmasının ardından, ülkemizde oynanan yasa dışı kumar potansiyeli tam beş kat artmış. İstanbul'un yeraltı kumarhanelerinde her akşam 3 milyon dolarlık oyun dönüyormuş. Kumar siteleri ile cansiperane mücadele eden Hıncal Uluç ağabeyime kötü haber. Zira bu kadar büyük bir 'sektör', kalemle kazımakla zor biter.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA