Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirci tavsiyesi

Okurumuz Gülay Okur, Eurovision eleştirisinin ardına benimle ilgili bir kaygısını da iliştirmiş: "Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı pazartesi hariç her gün okuyorum. Ben Eurovision'u Ukrayna'nın kazanmasına çok şaşırdım ve üzüldüm. Çünkü politik bir şarkı. Politikanın böyle bir müzik yarışmasında işi yok diye düsünüyorum. Biliyorsunuz, hangi ülke kazanırsa, bir sonraki yıl kazanan şarkıya benzer şarkılarla katılmayı yeğleyen ülkeler oluyor. Seneye de maalesef bol bol politik şarkılar dinleriz. Başta Ermenistan olmak üzere... Bir yazınızda 15 saat televizyon izlediğinizi yazmıştınız. Geri kalan dokuz saatinizde uyuyorsunuz ve karınıza, sevdiklerinize zaman ayırıyorsunuz herhalde. Ben derim ki, insanoğlu bir kere yaşıyor. Kaybolan yıllar asla geri gelmiyor. Bu kutuyla hayatınızı mahvetmeyin, sevdiklerinizi ihmal etmeyin."

YAZAR NOTU: Okurumuzun ilgisine teşekkür ediyorum. Ama haftanın altı günü, dört başı mamur bir televizyon yorum köşesi hazırlamanın başka yolu yok. Ben, ailem ve sevdiklerim, payımıza düşen fedakarlığı gösteremezsek, bu köşenin bir 'farkı' kalmaz. Ayrıca meslek değil 'yaşam biçimi' olarak gördüğüm bu işi icra ederken, kimseyi mağdur etmiyorum, merak buyurmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA