Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu heyecana can dayanır mı?

Siz bakmayın ligin bittiğine... Futbolda asıl heyecan, bugün başlıyor. Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda dananın kuyruğu kopacak. Ligde hüsrana uğrayan Galatasaray ile Fenerbahçe, kupayı alıp taraftarını teselli edebilmek için karşı karşıya gelecek. Maç, iki teknik direktörün kaderini etkileyecek kadar önemli. Riekerink ve Pereira'dan hangisi kupayı kaldırırsa, o, takımın başında kalacak; diğeri bavulunu toplayacak.
Bu arada futbolla ilgisi olmayan ev hanımlarına da bir trafik uyarısı: Saat 21.15 ile 23.00 arasında televizyonun önünden geçişler kapalı. Trafik, koltuğun arkasındaki servis yolundan sağlanacak; aman diyeyim!
Maçı izleyiciler açısından çok daha cazip kılan ise bugün gazeteniz Sabah ile birlikte hediye verilecek sanal gerçeklik gözlüğü. Bu gözlükle maçı adeta sahanın içinden izlemek mümkün olacak. Dilerseniz, karşılaşmayı bir teknik direktörün gözüyle yedek kulübesinden izleyebileceksiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde akıllı telefon ve tabletlerinizden indireceğiniz a+ IOS ve Android uygulamaları yardımıyla müthiş bir seyir deneyimi yaşayacak ve dilerseniz görüntüdeki saha içine yerleştirilmiş ikonları tık'layarak dilediğiniz kamera açısına ulaşabileceksiniz. Diyelim ki, pilot kameradan geniş görüntü almak istediniz; bunun için bir tık yetecek. Ya da görüntüyü kale arkası açısından izlemek istiyorsunuz, yine ikona tıklayarak kendi kendinizin maç rejisini yapabileceksiniz. Bunun için bugün tükenmeden bir Sabah gazetesi edinmeniz yeterli olacak.
Ekrandaki maç keyfi, yaz boyunca da devam edecek. ABD'de 3-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Copa America futbol turnuvası, a Spor ve a Haber farkıyla ekranlara gelecek. 18 Haziran-10 Temmuz arasında Fransa'da düzenlenecek ve milli takımımızın da yer alacağı Avrupa Futbol Şampiyonası ise yeni bir heyecan fırtınası estirecek.
Milli Takım'ın maçlarını TRT 1'den şifresiz izleyebileceksiniz. Diğer maçları izlemek için ise Digitürk Lig TV abonesi olmanız gerekecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA