Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Burada da laf çok!

Öncelikle sevgili meslektaşım Mesut Yar'a yeni yuvasında gönülden başarılar. Ekranın en dinamik talk show programlarından Burada Laf Çok'un ekran macerası, CNN Türk'ten Kanal D ekranlarına taşındı.
Eee, bir program yeni bir maceraya soyunur da, bizim okurlarımız kayıtsız kalır mı? Köşemizin lojistik destek şampiyonlarından, değerli okurum Doruk Şahin de yeni programı masaya yatırmış. Hem de değme televizyon yazarlarına taş çıkartacak 'teknik' eleştiriler bile kaleme almış. Sevgili Mesut ve ekibinin faydalanacağını düşünerek yayınlıyorum:
"Değerli Yüksel Ağabey, Burada Laf Çok programı Kanal D ekranlarında başladı. İlk bölüm konukları güzeldi. Ancak önceki kanalda daha dekoratif olan masa, bu bölümde adeta ekranda kaybolmuştu. Gri masanın yanındaki gri dar kanepeye konuklar sıkışarak oturdu. Konukların arkasındaki mavi ışıklar ise düğün salonu ışıkları gibi, ekran karşısındakileri yoruyordu. Tam arkasındaki dekor ise Beyaz Show stüdyosundaki dekor ile aynıydı.
Konuklardan Begüm Kütük ise konuşmaya zor fırsat buldu. Dekordaki çarkıfelek; konuk Mehmet Ali Erbil'e jest olsun diye mi konuldu diye düşünmeden edemedim. Ayrıca logoyu kim tasarlamışsa, aceleye getirmiş olmalı diye düşünüyorum. Eski logo daha sadeydi ve kırmızı-beyaz fonda güzel duruyordu. Ancak şu an Beyaz Show programından esinlenme gibi geldi bana. Dekorun değişmesi gerek diye düşünüyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA