Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ömer’in makarnası

Okurlarımız sadece reklamlardaki tehlikeli mesajların altını çizmekle yetinmiyor, reklam metin yazarlarına yol gösterip esin kaynağı da oluşturuyorlar. Köşemizin kıdemli lojistik destek subaylarından Doruk Şahin de bir makarna reklamı için 'bedava' danışmanlık yapmış:
"Değerli Yüksel Ağabey, bir makarna reklamında Kurtlar Vadisi: Pusu'nun Ömer Baba'sı Emin Olcay rol almış. Minik çocuğun adı da Ömer. Çocuk, davulcuyu düşünüyor, onunla makarnasını paylaşıyor. Ama benim gönlümden geçen reklam bu değildi. O sofrada 13 sene birlikte baba-oğlu canlandırdığı Necati Şaşmaz olsaydı, reklam metni değişseydi, minik çocuğu da Doğa Sakarya yani Vadi'nin Elif'i oynasaydı, reklam filmi daha güzel, daha etkili olurdu. Sevgilerimle ve hayırlı Ramazanlar dileklerimle..."
YAZAR NOTU: Sevgili Doruk kardeşim, önerin güzel olmasına güzel de, Necati Şaşmaz'ın yüksek kaşesini de sen karşılarsın herhalde. Bir de, Vadi'de vefat eden Ömer Baba'yı reklamda hortlatmak biraz tuhaf olurdu sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA