Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor’ın ardından

Survivor 2016, final yapalı uzun süre oluyor ama yankıları bitmiyor. Özellikle Semih'i destekleyenler hem üzgün, hem de öfkeli. Avatar Atakan'ın taraftarları ise adeta çifte bayram yaşıyor. Eh, 4.5 ay boyunca memleketi ekrana kilitleyen böyle bir yarışmayı tartışmak da bizim görevimiz. Bu kez söz, okurlarda...
Köşemizin kıdemli lojistik destek subaylarından Doruk Şahin'e kulak verelim: "Değerli Yüksel Ağabey, Survivor 2016 ile ilgili görüşlerimi seninle de paylaşmak istiyorum. Semih'in laneti bütün yarışmacıların üstündeydi. Titanik için 'Bu gemiyi Tanrı bile batıramaz' diyen adam gibi oldu. Kendisi de dahil olmak üzere sakatlanmayan bir tek oyuncu kalmadı. Bu sene Survivor 2016'da beyin ameliyatı da, çok sayıda ortopedi ameliyatı da gerçekleşti. Survivor 2017'de yarışacak olanlar, ilk tanıtım fragmanında 'Bu sene çok ameliyat yapacağım' gibi iddialı bir cümle kullanmamalı bence. Allah'ın gücüne gitmiş olduğunu gördük.
Peki Serkay niye kaybetti? İyi bir yarışmacıydı. Ancak Semih ile girdiği polemikler onun şampiyon olmasını engelledi. Özellikle 'Yemeği yere koyacağız, sen oradan şey gibi alıp yiyeceksin' ifadesi sonunu getirdi. Damla, sezonun en iyi yarışmacısı oldu. Nagihan ise kazanma hırsına yenildi. Çok kulis yapmak, sonunu hazırladı.
Bu arada Semih'in Ütopya'da elde ettiği başarı, Acun Ilıcalı'ya ilham kaynağı olmuş ve Göz6 diye bir format oluşturmaya karar vermişler. Göz6 şampiyonları, Survivor 2017'de yarışacakmış.
Şampiyon Atakan için 'Gerçek Survivor' diyebilirim. Karakteriyle, duruşuyla, takım arkadaşlarına karşı olan saygısıyla, iletişim kurarak sorunlarını çözmesiyle, 'özlü söz söylemeden de' şampiyon olunabileceğini gösterdi. Eğer Turabi efsanesi başladığı yıl yarışmış olsaydı, Turabi özlü sözleriyle ikinci olur; Atakan, Survivor All Star şampiyonu olurdu."
Köşemizin müdavimlerinden Engin Nur ise yarışmacı seçimlerinde daha dikkatli olunmasını tavsiye etmiş:
"Sayın Yüksel Bey, Atakan için yazdığınız yazıya bütün kalbimle imzamı atarım. Yalnız, Acun Bey bazı yarışmacıları iyi seçemiyor. Semih ve geçen senelerdeki Turabi gibi bizleri sinir eden acayip insanları yarışmaya sokmasa çok daha iyi bir yarışma seyrederiz. Lütfen bunu da yazar mısınız? Saygılarımızla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA