Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Türkiye atv dizilerini konuşuyor

Medya araştırma şirketlerinden İnterpress'in, ulusal, bölgesel ve yerel yazılı basını tarayarak elde ettiği sonuçlara göre Haziran ayı haber sıralamasında atv ve dizileri açık ara birinci çıktı.
Kanalların yazılı basında haber olma sayıları sıralamasında atv, bin 640 haberle ilk sıraya yerleşirken, TRT 1 (bin 170) ikinci, Kanal D ise (bin 140) üçüncü oldu.
Yazılı basında en çok haber olan yerli diziler sıralamasında ise atv, ilk beşe tam dört dizisini sokarak, bu alandaki üstünlüğünü belgelemiş oldu. atv'nin geride bıraktığımız sezona damga vuran dizilerinden Yeter, 170 haberle Haziran ayının zirvesinde yer alırken, ikinci sırayı bir başka efsane atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140 haberle aldı.
Kanal D dizisi Hayat Şarkısı 130 haberle üçüncü, Kehribar 129 haberle dördüncü, Seviyor Sevmiyor ise 121 haberle beşinci oldu.Hep söylerim, bir kanalın ya da programın gücü sadece reytingle ölçülmez diye.
Aynı zamanda konuşturuyor ve haber oluyorsanız, o zaman 'tamamdır'.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA