Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ege’de yıldızlı geceler

Turkcell bu sene Yıldızlı Geceler konserlerini Ege kıyılarına taşıdı. Bence şahane bir iş yaptı. Çeşme'de Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz ve Volkan Konak sevenleriyle buluştu.
İkinci durak Bodrum'da Sertab Erener ve Volkan Konak sahneye çıktı. Bodrum gecelerindeki yıldız yağmuru Murat Boz, Funda Arar, Ajda Pekkan ve Şebnem Ferah ile sürdükten sonra etkinlik 'evine' dönecek ve Ağustos ayı içinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde 20 konser daha düzenlenecek.
Bu yılki konserlerin 'yurt sathına' yayılmasında organizasyonu üstlenen Pera Event'in büyük katkısı var. Ama kapılarını yıldızlı gecelere açan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Muğla İl Kültür Müdürlüğü ve Bodrum Müze Müdürlüğü ile Bodrum Valiliği'ne de müzikseverler adına teşekkür ediyorum.
Umarım seneye Anadolu'nun daha pek çok farklı köşesine yıldız yağar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA