Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kafamdaki sorular

Aslında binlerce sorunun çengeli, beynimin içinde birbirine takılıyor. Ama beni en çok rahatsız eden Doğu ve Güneydoğu'daki en stratejik askeri birliklere komuta eden 16 generalin de bu kalkışma içinde olduğunun anlaşılıp gözaltına alınmaları...
Şimdi durup düşünüyorum ve yıllardır terörle mücadelenin neden istenilen düzeyde başarıya erişemediğini anlıyorum. Vatanı uğruna gözünü budaktan esirgemeyip bu yolda şehit ve gazilik mertebesine erişen kahramanlarımızı ve onların şerefli silah arkadaşlarını tabii ki ayrı tutuyorum.
Ama kendi masum vatandaşına gözünü kırpmadan ateş edebilenler, aynı amaç için uğraşan elin teröristi için neden mücadele versin ki!
İşte sırf bu nedenle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni güç durumda bırakan tüm kırılma noktalarının yeniden araştırılmasına ihtiyaç var. MİT TIR'larının asker tarafından durdurulması, 17-25 Aralık olayları, Uludere'de masum köylülerin üzerine bomba yağdırılması, büyük kentlerde yaşanan kitlesel bombalama olayları ve hatta Rus uçağının düşürülmesi, en başından didik didik edilmeli.
Bunlar açığa çıkarılmadan hiçbirimize rahat uyku yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA