Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Halk TV skandalı

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, darbe girişiminin ardından şirketteki Barış isimli bir çalışana mesaj göndermek istedi. Ama o mesaj, yanlışlıkla Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu'na gelince büyük bir skandal ortaya çıktı.
Aygün, mesajında şöyle diyordu: "Ben bi işin aslını çözene kadar Eren, İlhan, Zeynep, Selina, Aykut gibi CHP'lileri ekrana almayalım. Gürkan malını vs. de uyar :)) Galiba KK'ya ve Haluk Koç'a, Halk TV'ye çakarak epey laf saydırmışlar.
Birgül Ayman manyaklarından kurtulduk, şimdi de bunlar sahneye çıktı. Deli yeri bura :)) Öpüldün." Aygün'ün mesajında isimlerini ilk saydığı ve ekrana çıkarılmamalarını istediği kişiler ise CHP milletvekilleri Eren Erdem, İlhan Cihaner, Selina Doğan, Zeynep Altıok ve Aykut Erdoğdu'dan başkası değildi. Bu gelişme üzerine Aygün'ün mesajında 'Gürkan malı' diye nitelediği, Halk TV'de Şimdiki Zaman programını yapan Gürkan Hacır, programını bir süre durdurduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.
Durun bakalım, daha neler göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA