Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Keşke ölseydik(!)

Her cumartesi olduğu gibi, bugün de köşemizin gerçek sahiplerinin, yani siz televizyon izleyicilerinin görüş ve dileklerine yer veriyoruz. Okurumuz Sedat Karakurt, TV 8'in müzik yarışması Rising Star Türkiye'nin jürisi hakkında ağır bir eleştiri mektubu göndermiş. Önce onun sözlerine kulak verelim, sonra ben de bir iki laf edeceğim:
"Gündemimiz doğal olarak halkımıza yapılan alçak saldırı ve arkasındaki gözü dönmüş terörist başı. Televizyon kanallarını şöyle bir dolaşırken TV 8'de Rising Star Türkiye isimli programa rastladım. Türk toplumunun yerle bir olmuş müzik zevkini daha da çukura çekmek için özenle hazırlanmış rezilliklerden biri daha. Jüri koltuğunda kimler var?
Aman Allah'ım... Mustafa Sandal, karısı Emina, Yılmaz Morgül ve de İrem Derici. Eğer Türkiye'de müzik otoriteliği bunlara kaldıysa, bu günleri görmemek için çoktan ölmeliydik. O zaman cin taarruzuna uğramış bir çılgının (Fetoş) bu kadar makam ve unvan sahibi insanı da kendisine nasıl bağladığına şaşmamak gerekiyor. Hemen kanalı değiştirdim ve kabus geçici olarak bitti. Selam ve hürmetlerimle..."
YAZAR NOTU: Biliyorsunuz, bu köşe bir demokrasi meydanı. Her görüşten insanın fikrini özgürce ifade ettikleri bir agora. Okurumuzun değerlendirmeleri de farklı olabilir. Ancak bu yarışmaların bir 'televizyon programı' olduğu unutulmamalı. Bunlar, genç sanatçı yetiştirmeye yönelik okullar değil. Eğer öyle olsaydı; jüri, konservatuvar hocalarından oluşurdu. Jüri seçilirken, müzik bilgileriyle birlikte bir televizyon programını izletmek için gerekli 'cazibeye' sahip olmalarına, sürprizli kişilikler barındırmalarına, toplumca popüler kişiler olmalarına da dikkat ediliyor. Ayrıca Rising Star Türkiye jürisinin, yorumlarında vasatı aşan bir standart oluşturduklarını da gözlemliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA