Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

FETÖ’yü kim büyüttü?

Günlerden cumartesi ve köşemizin asıl sahipleri, yani sizler benim yerime mesaidesiniz. Gündem, malum. Köşemiz ise her görüşten okurun fikir ve düşüncelerine açık. İsmini vermeyi uygun bulmadığım bir öğretmen okurumuz da FETÖ'nün gelişip dal budak sarmasına yol açan temel nedenin, 'din düşmanlığı' olduğunu savunuyor. İşte görüşleri:
"Merhaba Yüksel Bey, size yazma nedenim; nerede, ne zaman, ne kadar konuşması gerektiğini bilen vatansever profilinizdir. Yazımı yayınlayacak olursanız ismimi yayınlamamanızı rica ediyorum. Zira derdim; derdimi anlatmak, kendimi değil!
Ben fen bilimleri öğretmeni bir vatandaşım. Öğretmenler camiasinda çok sık rastlanmayacak şekilde Cumhurbaşkanımızı ve icraatlarını seviyorum, yeri geldikçe eleştirebilmek kaydıyla elbette.
Gelelim yazma sebebime... Şu sıralar herkes bir günah çıkarma modunda. Cemaat şöyle sızmış, böyle büyümüş tadında haberlere gark olmuş durumdayız. Gel gelelim kimse 'Yahu bunlar nasıl bu kadar palazlandı?' diyemiyor. Oysa yanıt çok basit. Biraz geçmişe gittiğinizde evladını askere gönderen annenin başörtülü diye askeriyeye giremediği, insanların sırf başörtülü diye üniversitelere sokulmadığı, pislik muamelesi görüp kamuda çalıştırılmadığı bir ülkede elbette din kullanılacaktı. Şimdi Atatürk'ün ilkelerinin önemini anladığını beyan eden Sayın Ahmet Hakan gibi düşünenlere cevabım şudur ki; Atatürk'ü kullanarak yıllarca bu ülke insanına zulmeden din düşmanları en büyük müsebbibidir bu faaliyetlerin. Siz de gördünüz ya; ne başörtüsü serbest oldu diye, ne kurumlara mescid yapıldı diye yıkılmadı ülke. Özetle; şu an haklılığını beyan edenlere sözüm odur ki; nasıl ki PKK'yı Kürt düşmanı olanlar büyüttüyse, kusura bakmayın da cemaati de din düşmanları semirtip bugüne getirdi. Çünkü nerede haksızlık ve zulüm varsa, orada kullanılmaya müsait aşağılık emeller vardır.
Gözünüz aydın, cemaatiniz mübarek olsun(!) Allah'tan halk olacaklara izin vermedi lideriyle beraber. Hadi iyisiniz, bu sayede siz de yırttınız. Yoksa bayağı asılmaya gidecektiniz. Gerçi sizin tuzunuz kuru. En kötü bir Yunan adasına demirlerdiniz.
Çekin artık elinizi ülkemizin üstünden değerli elitistler!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA