Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gaf ‘Süper’ Köprüsü

Hıncal Ağabey (Uluç) pazar günü benim Gaf Kürsüsü'ndeki gafımı yakalamış.
Şöyle yazmışım kürsüde:
"Tv8'den canlı yayınlanan Barcelona-Sampdoria maçında İspanyol rejisi, evsahibi takımın üçüncü golünü ekranın sol üst köşesindeki skor tabelasına bir türlü yansıtmayınca, gerçek skoru 3-2 olan maç, ekranda 3-1 olarak tamamlandı." Beyin sürçmesi işte...
'Deplasman takımı' diyeceğime 'Evsahibi takım' demişim. Öyle olunca da kürsünün tepesine tırmanmışım. Hıncal Ağabey de golü 90'a çakmış, Gaf 'Süper' Kürsüsü diye yazarak... Fakat her zamanki zarafetiyle yazıyı tamamlarken, iyi dileklerini de sunmuş: "Ama bağışlayın.
Yüksel kardeşim geçen hafta baba oldu. Yani nasıl sevinçli, nasıl mutlu ve aklı nasıl bebeğinde. Olacak o kadar! Allah analı babalı büyütsün Yüksel." Öncelikle şunu söylemeliyim ki; Hıncal Uluç gibi bir duayen tarafından her gün satır satır takip edilmenin hazzını dünyadaki pek az şeye değişirim. Konusu ne olursa olsun, adımı onun köşesinde görmek, beni her zaman gururlandırır, mutlu eder.
Ve gelelim rövanşa...
Hıncal Ağabey, aynı gün İzmit Körfezi'nin üzerine inşa edilen yeni köprünün adını köşesinde Gazi Osman Paşa Köprüsü diye yazmış.
Doğrusu tabii ki Osman Gazi Köprüsü olacak.
Eee, ne de olsa bize 'gaf avcısı' diyorlar.
Benimkinin yanında, Hıncal Ağabey'in yaptıkları, buradan Körfez'e köprü olur mu dersiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA