Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte benim dizim

Yaz boyunca ekranda pek çok romantik yaz dizisi izledim ama hiçbiri beni pazar akşamı Star TV'de yayınlanan Var mısınız Yok muşunuz'da yarışan muhteşem çift kadar etkilemedi.
Yarışmaya Kıbrıs'tan katılan, çocukluktan beri birbirlerine aşık olan Batu ile Burçin birbirlerine bakarken, gözlerinde aşk kıvılcımları çakıyordu adeta. Her fırsatta birbirlerine dokunuyor, öpüyor, kokluyor, gerçek ve saf aşkın kokusunu adeta odalarımıza dolduruyorlardı.
Hele muhabbetlerine o bayıldığım Kıbrıs şivesi de eklenince, ortaya tek bölümlük harika bir romantik komedi dizisi çıkıverdi.
Dikkatimi ilk çeken, Batu'nun garip saç kesimi olmuştu.
Saçları kısa olmasına rağmen, şakaklarındaki saçları uzatıp kulaklarını kamufle etmişti. Meğer kulaklarıyla ilgili doğuştan bir estetik problemi varmış ve 30 bin dolarlık ameliyat masrafını karşılamak için sevgilisiyle birlikte yarışmaya katılma kararı almış. Gençler öyle doğal, öyle sevgi dolu ve öylesine hoş ve samimi görünüyorlardı ki, yarışma boyunca büyük ödülü kazanmaları için herkes gibi ben de dua ettim. Ancak onlar, -son derece doğru bir kararla- 39 bin liralık teklifi kabul ederek yarışmadan mutlu ayrılmasını bildiler.
Bu arada Batu bir de güzel sürpriz hazırlamıştı.
Masalarda kutu açan diğer yarışmacılar bir anda gizledikleri kartları çıkarttılar.
Her birinde bir harf yazıyordu ve birleştiğinde 'Benimle evlenir misin?' cümlesi ortaya çıktı.
Evlilik teklif etmek için bana göre en ideal yarışmaydı.
Çünkü o yarışmada beş dakikada bir 'Var mısın, yok musun?' diye soruluyordu. Burçin, Batu'nun "Benimle bir ömür mutlu olmaya var mısın?" sorusuna hiç düşünmeden "Varım" dedi tabii ki...
Yapımcı olsam, yapacağım tek şey var: Kıbrıs'ta bir romantik komedi dizisi çekip başrolünü de Batu ile Burçin'e vermek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA