Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seni sevmeyen ölsün!

Aslında bu laftan nefret ederim ama dizinin ismi 'Seviyor Sevmiyor' olunca ve de önceden tahmin ettiğim gibi iki hafta içinde reytinglerin zirvesine oturunca başlık olarak onu seçtim.
Dizi ile ilgili şöyle demiştim:
"atv'nin yeni yazlık dizisi Seviyor Sevmiyor'dan umutlu olduğumu yazmıştım. Dizi, ilk bölümüyle öngörümü haklı çıkardı. Bir yanda Survivor 2016, öte yanda Avrupa Şampiyonası canlı maç yayını varken, reyting sıralamasında ilk dörde girmeyi başardı. Survivor 2016 final yapıp turnuva da bittiğinde Seviyor Sevmiyor ekranın vazgeçilmezi haline gelmeye aday. Başroldeki Zeynep Çamcı'nın da hakkını vermek gerek.
Öylesine sevimli bir genç kız portresi çiziyor ki, bir bakan bir daha gözünü alamıyor.
Yani insan seviyor da seviyor..." diye yazmıştım.
Seyirci bunca ekran kalabalığının içinde 'samimiyeti' süzüp, bardağına dolduruveriyor. 'Seviyor Sevmiyor'un sahici anlatımı, sıcacık oyunculukları ve samimi akıcılığı, kumanda cihazını sehpaya bıraktırıveriyor.
'Seviyor Sevmiyor', yazdan kışa intikal edecek dizilerden biri gibi geldi bana.
Yaz dizisi olarak başlayıp, üzerine palto geçirerek kışa geçmeye aday diğer favori dizilerim ise şöyle: No: 309, Rengarenk, Hayat Sevince Güzel, Hangimiz Sevmedik, Rüzgarın Kalbi, Yüksek Sosyete ve Gülümse Yeter. Bu durumda dizi kulvarında yazın çalışkan karıncaları da kendiliğinden belirlenmiş oldu. atv ve FOX...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA