Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emrah’a kız aranıyor

Her ne kadar evli de olsa, birileri şu sıralar Emrah Erdoğan'a harıl harıl kız aramakta!
Evet bildiniz, yeni dizisinde Emrah'a partnerlik yapmak üzere...
Yeni yayın döneminde atv'nin en iddialı dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi-Götür Beni Gittiğin Yere'nin hazırlıkları büyük bir hızla devam ediyor. Emrah'ın başrolünde yer alacağı NTC Medya yapımı dizinin baş kadın oyuncusunu seçmek için ise hummalı ve son derece titiz bir çalışma yürütülüyor. Yapım şirketi şu aralar beş-altı kadın oyuncuyla temas halinde. Bazı haber sitelerinde Tuvana Türkay ile Sedef Avcı'nın isimleri geçiyor olsa da, ciddi adayların sayısı bunun tam üç katı.
Çekimleri bayramdan sonra Ürgüp'te başlayacak Aşk ve Mavi-Götür Beni Gittiğin Yere'nin senaryosunu, atv'nin bir başka beğenilen dizisi Kırgın Çiçekler için kalem oynatan Gül Semerci ve Yelda Eroğlu yazıyor. Bu arada bir diziden, diğerine 'karakter transferi' de gerçekleşti.
Kırgın Çiçekler'in orijinal karakterlerinden biri, aynı isim ve oyuncuyla Aşk ve Mavi-Götür Beni Gittiğin Yere'ye transfer oldu. Hadi o ismi açıklamayayım da sürpriz olsun...
Yönetmenliğini Hakan Arslan'ın üstleneceği dizi, bu aralar pek moda olan 'sahte aşk' hikayelerinden biri...
Dizide Emrah, cinayet işleyen ağabeyinin suçunu üstlenip uzun süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye oluyor.
Maktulün kız kardeşi ise intikam için Emrah ile yakınlık kurup onu evlenmeye ikna ediyor. Ve tam da gerdek gecesi...
Gerisi için Ekim'de atv ekranlarında buluşalım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA