Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın centilmenlik ödülüne aday çift

Fairplay ödülleri genellikle sporculara verilir. Ama bu kez bizim adayımız, Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde mücadele eden Tuba-Buğra Gencer çifti...
Hikayelerini, köşemizin düzenli tedarikçilerinden okurumuz Şerife Nalan Yılmaz anlatıyor:
"Merhabalar Yüksel Bey. Geçen hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir Evi yarışma programını izlerken hâlâ rekabet ortamında bile iyilik yapılabileceğini görünce çok duygulandım.
Cuma akşamları final gecelerinde büyük ödül olan araba için yarışmadan önce Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nde küçük oyunlar oynanıyor ve kazanan yarışmacı aile, birtakım ödüller kazanıyor. 26.08.2016 günü yayınlanan bölümde, bu kez güzel bir altın gerdanlık için yarışıldı.
Ödülü bu tür yarışmaları çoğu kez kazanan Tuba-Buğra çifti kazandı.
Bu çift, eve geldikleri günden beri fazla dobra oldukları için pek sevilmiyordu ama günler geçtikçe onların karakterlerini daha iyi gözlemleyebildi arkadaşları ve kendi grupları içinde sevilen kişiler oldular.
Gruplarındaki Esra-Sabit çifti bu yarışma için Almanya'dan gelmişti ve ödül oyunlarında başarılı olamadıkları için üzülüyorlardı.
Son ödül oyunu yarışmasını kıl payı kaybettiler ama ödülü kazanan Tuba-Buğra çifti bu duruma çok üzüldü ve kazandıkları altın gerdanlığı Esra'ya hediye ettiler.
Sonrasında aynı akşam yayınlanan finalde bu kez büyük ödül olan araba için karşılıklı yarıştılar ve basketbol oyunu olan final oyununda iyi basketbolcu olan ve önde giden Tuba-Buğra çifti, geride olan Esra-Sabit çiftine moral vererek, 'Kazanacaksınız' diye motive ettiler. Oyunun sonunda gerçekten de Esra-Sabit çiftti arabayı kazandı.
Tüm bu oyunlar sırasında yarışma rekabetini bir kenara bırakıp arkadaşlarına moral veren Tuba- Buğra çiftini tebrik ediyorum.
Keşke yarışmada gördüğümüz bu sağduyulu hareket yaşantımız boyunca her alanda sürse ve insanlar hep böyle çevrelerine karşı duyarlı olsalar... İyi çalışmalar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA