Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaz dizilerinden kim kazandı?

Köşemizin bir başka kurmay subayı sevgili Doruk Şahin ise ekranları parselleyen 'sabun köpüğü' dizilere eleştirel bir bakış fırlatmış:
"Değerli Yüksel Ağabey, yeni dizilerle ilgili görüşümü paylaşmak istiyorum seninle. Bodrum Masalı, Rüzgarın Kalbi gibi fantastik isim buluyoruz önce. Sonra da ajanslara kayıtlı güzel kızları ve yakışıklı erkekleri seçiyoruz. Ardından iyi taraf-kötü tarafı belirliyoruz. Bunları alıp lüks evlere getiriyoruz. Kuruyoruz setleri, senaryo gereği aşk, ihtiras ekliyoruz. Sonra gelsin reytingler diye öpüşme sahnesi koyuyoruz. Seyirciye de 'Al sana dizi yaptık, izle' diyoruz. Sonra hikayeleri çarşamba pazarı gibi birbirine karıştırıp servis yapıyoruz. Hikaye bitip de izlenme oranı düşünce, yayından kaldırıyoruz. Teknik ekip işsiz kaldı mı, kaldı. Kime yaradı peki? Genç kız, aşkını diziden bulmuş oldu!
İşte onlar ermiş muradına, biz çıkalım yeni dizi duasına..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA