Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Büyümüş de Şef Olmuş!

Yukarıdaki başlık, Lifetime kanalında yeni başlayan yerli yapım bir mutfak programının ismi. Bu kez yarışanlar, minikler. Dünya tatlısı ve yeteneklisi çocuklar, her gün anlı şanlı gerçek şeflerle yarışıyor ve büyük oranda da tezgahtan galibiyetle ayrılıyorlar. Hem de yaptıkları öyle şıpın işi kolay yemekler değil. Geçen hafta biri öyle bir karnıyarık yaptı ki, ekran başında Bulldog köpeği gibi salyalarım aktı.
İleride ben de çocuğuma hobi olarak yemek yapmayı öğretecek, profesyonel okul ve kurslara yazdıracağım. Bu hobinin; hem onu bilgisayar ve tablette oyun oynama bağımlılığından kurtaracak, hem de bileğine geçerli bir bilezik takacak bir uğraş olduğunu düşünüyorum.
(Program, Lifetime'da hafta içi her gün 19.45'de yayınlanıyor. Tekrarları ise aynı gece 22.30 sularında ekrana geliyor.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA