Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz TV’nin Kurtlar Vadisi hassasiyeti

Malum, Beyaz TV, Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerini 360 kanalına kaptırdı. O günden beri de Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programında Kurtlar Vadisi ile ilgili olumsuz haberler birbirini kovalamaya başladı. Köşemizin kurmay okurlarından Doruk Şahin de bu konuya dikkat çekmiş:
"Değerli Yüksel Ağabey, Kurtlar Vadisi ile ilgili Söylemezsem Olmaz teorilerini şaşkınlıkla izledim.
Ben Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz kardeşlerin dizilerinin ve filmlerinin sıkı takipçisi olarak görüşümü seninle de paylaşmak istiyorum.
Bilmem kaçıncı bölümde sahnenin birinde, Polat Alemdar arabasından iner ve fonda mezar taşı üzerinde 'Erdoğan Ailesi' yazısı vardır. Bu bölümler defalarca Beyaz TV'de yayınlanmıştı. Buna rağmen ne hikmetse o bölümün üzerinden aylar geçtikten sonra, Kurtlar Vadisi ekibinin darbe filmi çekmeye karar vermiş olmasından hareketle Vadi'nin eski bölümlerini taramaya ve üzerinde koşacakları konu bulmaya çalışmışlar.
Bir sahnede 'Erdoğan' yazısı görünce bunun hemen üzerinde zıplamaya başladılar. Neymiş? Oradaki 'Erdoğan' yazısı bilerek koyulmuşmuş.
Değerli Yüksel Ağabey, Söylemezsem Olmaz ekibi kendi kanallarında defalarca yayınlanan bölümü yeni mi fark etmiş?
Aklıma bir şey geldi bunu izleyince.
Bir deli, bir kuyuya taş atıyormuş.
Sürekli '46-46-46' diyormuş.
Biri dayanamayıp yanına gelerek sormuş; 'Neden sürekli 46 diyorsun?' Bizim deli atmış bunu kuyuya ve '47-47-47' demeye başlamış.
Allah, Beyaz TV teorilerinden cümlemizi korusun, amin!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA