Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hemşirelere saygısızlık

Dizilerde bazı mesleklerin hesapsızca kategorize edilmesi, kırgınlıklara sebep olabiliyor. Bu kez mağduriyet yaşayan; hemşireler. İşte okurumuz Merve Sacıhan'ın hassasiyeti:
"Yüksel Bey, Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 11'inci bölümünde hemşireyi canlandıran oyuncunun, karşısındaki adama "Ben basit bir hemşireyim ama..." diyerek, duygularını, mesleğimizi küçümser şekilde aksettirmesi inanın beni ve tüm meslektaşlarımı üzmüştür. İcra etmekte olduğum, saygı ve sevgiyle yerine getirdiğim hemşirelik mesleği eğer senaryo yazarları tarafından konu alınacaksa, onların sadece bir gün bizimle beraber nöbete gelip iş tanımımızı öğrenmelerini arzu ederim.
'Basit' diye nitelendirdikleri mesleğimizin aslında nasıl olduğunu görüp meslekleri hayale dayandırmadan halka doğru bir şekilde anlatmalarını ve bizden bizzat dizi içerisinde tüm Türkiye'nin önünde özür dilemelerini bekliyoruz.
Bu sadece bize değil, tüm sağlık çalışanlarına yapılan bir nezaketsizliktir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA