Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hainliğin belgesi

ABD yönetimi hâlâ Fethullah Gülen'i iade etmek için 'belge' bekleyedursun, ihanetin en büyük belgesi, arşivde duruyor. Merak eden, internetteki arama motorlarına 'canlı bomba yakalandı' ya da 'bombalı araç imha edildi' diye yazıp çıkan haberlerin tarihlerine baksın.
Son bir ay içinde ben diyeyim 15, siz deyin 25 vaka yaşanmış.
PKK'nın, DAEŞ'in, FETÖ'nün ya da isimleri önemli değil, zaten hepsi aynı sopun soyu olan terör örgütlerinin can yakmak için yaptığı hain hazırlıkların pek çoğu önceden haber alınarak önlenmiş.
Hatırlayın, 15 Temmuz'dan önce en büyük şikayetimiz 'istihbarat zaafı' idi. FETÖ ve uzantıları; tek tek devletin içinden tasfiye edildikçe, istihbarat güçlendi, emniyet güçlerinin hem gücü kuvveti, hem de morali yerine geldi.
İhanet adına bundan daha önemli ve gerçek 'belge' olabilir mi?
(Ben bu satırları yazarken, Antalya'dan patlama haberi geldi. İşte terör belası böyle bir şeydir. Emniyetçiler, kalecilere benzer. Bir maçta beş gol kurtarır ama herkes onu yediği tek golle hatırlar.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA