Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mini-Survivor şart oldu

Acun Ilıcalı harika bir iş yapmış. Şırnak'ta eski lastikler, bidonlar ve inşaatlardan aldıkları kalaslarla kendilerine Survivor parkuru yapıp eğlenmeye çalışan çocukların sesini duymuş.
Acunmedya ekibini görevlendirip Şırnak'taki çocuklar için gerçeğine uygun bir Survivor parkuru inşa ettirmiş. Haberlerde neşe içinde oynayan çocukları görünce hem mutlu oldum, hem de kafamda bir ampul yandı.
Acaba Acunmedya, Milli Eğitim Bakanlığı ve Beden Terbiyesi el ele verip bu Mini-Survivor projesini doğu ve güneydoğudaki illere yaysa, her ilin şampiyon minik takımları birbirleriyle karşılaşsa, sonunda yarı finale kalan dört çocuk ekibi, tv8'den canlı yayınlanacak dev finalde yarışsa nasıl olur? Orada terörün çirkin gölgesi altında çocukluklarını yaşamaya fırsat bulamayan miniklerin, en çok 'unutmaya' ihtiyacı var. Onlara yeniden çocuk olduklarını hatırlatmamız lazım.
Gelin, bölgede boş gaz kovanlarıyla kukalı saklambaç oynamak zorunda kalan çaresiz çocukların makus talihini hep birlikte sobeleyelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA