Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sonunda ‘hunilik’ olduk!

Flash TV'nin 'protest' ana haber sunucusu Mustafa Yenigün'ün son icraatı, sunduğu bir haberin ardından kafasına huni takarak 'Sonunda delirdik' demesiydi.
Gelin görün ki, Mustafa kardeşim hiç de haksız sayılmazdı.
Haber gerçekten de 'akıl alır gibi' değildi.
Denizli'de 62 yaşındaki bir kadının oğluna terlik fırlatması nedeniyle hakkında beş yıl hapis istemiyle dava açılmış, 'suç aleti' olan terlik ise silah sayılmıştı! Yenigün, "Terlik bir silahsa, şimdi buna bir de ruhsat almak lazım.
Acaba bir kişi kaç terlik taşıyabilir? Taşıma ve bulundurma ruhsatı ne şartlarda verilir? Vallahi bir hunimiz eksikti, onu da ben tamamladım.
Tamam, anneler evlatlarına terlik fırlatmasın ama, terlik fırlatmaya da beş yıl hapis istemiyle dava mı açılır arkadaşım?" diyerek sunumunu tamamladı.
Şimdi de ben soruyorum:
Geçen hafta adamın biri internetten 350 liraya pompalı tüfek alıp mahallede terör estirerek, kahvehanenin önünde çay içen iki günahsız genci vurmadı mı?
Bu memlekette cinayetlerin, yaralamaların, soygun ve gaspların büyük bölümü pompalı tüfek ile gerçekleştirilmiyor mu?
Peki pompalı tüfek almak için herhangi bir ruhsata filan gerek var mı?
Terlik silah da, pompalı tüfek makyaj malzemesi mi?
Yok yok... O huniden hepimize birer tane lazım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA