Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Topuz, Emrah’ı yıkamadı

Geçen haftanın en önemli, en anlamlı reyting başarısının altında atv'nin yeni dizisi 'Aşk ve Mavi'nin imzası vardı. Herkes, FOX'ta yeni sezonuna başlayan 'Muhteşem Yüzyıl'ın açık ara birinci geleceğini sanıyordu.
Ama ortaya tam tersi bir sonuç çıktı. 'Aşk ve Mavi', Total grubunda birinci sıraya yerleşirken, 'Muhteşem Yüzyıl' listenin çok gerilerine düştü.
'Aşk ve Mavi', AB grubunda da günün en çok izlenen dizisi oldu.
'Aşk ve Mavi', sadece 'Muhteşem Yüzyıl'ı değil, pek çok iddialı dizi ve programı da geride bıraktı.
Örneğin; cuma gecelerine ipotek koyan Kanal D'nin 'Arka Sokaklar' dizisi, tv8'in iddialı yarışması 'O Ses Türkiye', Star'ın bir dönem efsane haline gelen romantik komedisi 'Kiralık Aşk' da Emrah'ın dizisinin reyting kurbanları arasında yer aldı.
Tarihle arası pek iyi olmayanlar cuma gecesi Osmanlı padişahı 4. Murat'ın topuzuyla (gürz) tanıştılar. İki bostancı ağasının zor taşıdığı o ihtişamlı topuz, padişahın en önemli silahıydı. Kendisine ihanet eden vezirinin kafasını bile o gürz ile ezdi. Gelin görün ki, 4. Murat'ın topuzu, bir tek Emrah'a işlemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA