Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hani ‘Türk Malı’ydı?

Bu kez ihbar 'içerden'...
Sabah.com.tr'de spor editörü olarak görev yapan genç ve değerli meslektaşım Serkan Akkoyun'un dikkatini Star TV'deki 'Türk Malı' dizisinde geçen hafta yayınlanan banyo sahnesi çekmiş. Serkan, bu sahnenin 'tıpkısını' bir yerlerden hatırladığını fark etmiş. İşte köşemize gönderdiği bilgi notu:
"Yüksel Bey selamlar. Ben sabah.com. tr spor editörü Serkan Akkoyun.
Sizinle fark ettiğim 'büyük' bir benzerliği paylaşmak istedim.
Size 'Türk Malı' dizisindeki banyo sahnesini izleyebileceğiniz bir link atıyorum: https://www.youtube.com/ watch?v=agKFxTWI49A. Bu da James Franco ve Bryan Cranston'un 'Why Him?' filmindeki tuvalet sahnesinin linki: https://www.youtube.com/ watch?v=1jMZC59fBoc. İkisi arasındaki benzerlik, izleyince sizin de dikkatinizi çekecektir. Tuvaletin yanındaki ekran, suyun yüze fışkırması, tuvalet kağıdı kullanılmaması, kapıdan yardım vs... Hani bazı sahnelerin bazı filmlerden alındığını biliyorduk da, daha birkaç ay önce vizyona giren Hollywood filminden almak, hem de filmin en dikkat çeken bölümünü...
Doğrusu bana pek ilginç geldi."

YAZAR NOTU:
Sevgili editörümüzün gönderdiği iki görüntü arasındaki benzerlik gerçekten de şaşırtıcı.
Ama bu ilk değil, bence son da olmayacak. Daha önce de filmler, klipler ve dizilerde esinlenme boyutunu aşan kopyalamalarla karşılaşmıştık. Ama adı 'Türk Malı' olan bir dizide buna rastlamak gerçekten de şaşırtıcı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA