Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kuzucuklar uykuya

Nefret ediyordum o görüntüden... Hangisinden mi? Saat 22.00 sularında ekrana binen ve 'Bu kadar televizyon izlemek yeter. Haydi çocuklar uykuya' diyen o iğrenç animasyon karakterinden. Kafası televizyon ekranı olan o ucubeyi gören çocukların uykusunun kaçtığını düşünüyordum sıklıkla. Öyle ya, uykuya yatan ucube bir televizyondu, kendileri niye uyusundu ki! Nihayet o animasyon bandı değiştirildi. Şimdi iki sevimli karakter, yıldızlar eşliğinde çocuklara iyi uykular diliyor. Ama benim aklımda hep Adile Teyze (Naşit) var. Sahi, TRT; arşivinden o masal görüntülerini çıkarsa, her akşam tuhaf animasyonlar yerine 'kuzucukları' yatağa Adile Teyze'nin sesiyle gönderse nasıl olur?
Bu arada Adile Naşit, cumartesi günü a Haber'in bülteni içinde yayınlanan 'Portre' köşesinin de konuğuydu. Naşit'in yaşamı ve hayatımıza kattığı güzellikler tek kelime ile 'enfes' bir şekilde ekrana taşındı. 'Portre'ye eli değenleri yürekten kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA