Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Havai fişek huzursuzluğu

Geçenlerde tribün terörünü azdırması, terör olaylarında kullanılması, düğünlerde görgüsüzlük ve para israfı yaratması yüzünden havai fişek, meşale, maytap, torpil ve benzerlerinin satışının yasaklanmasını önermiştim. Okurumuz Esra Erdoğan da bu görüşüme destek veren bir mesaj göndermiş:
"Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum. Sağ olun, var olun. Evet, meşale ve havai fişekler kesinlikle yasaklanmalıdır. Ankara'da Keçiören'de oturuyorum. Öncesinde yoktu; son 15-20 yıldır garip bir sokak düğünü merakı başladı. Sokaklarda davullar, saçma sapan, bet sesli bir şarkıcının söylediği berbat müzik ve gece de havai fişekler... Hastası var, yaşlısı var, çalışanı var, öğrencisi var, bebeği var.
İnsanlar sözde düğün yapıyorlar; bangır bangır müzik, davullar güm güm, havai fişekler silah sesi gibi sokaklarda. Rahatsızlık verdikleri, işkence yaptıkları çevredeki insanlar onlara hayır duasında bulunamıyorlar maalesef. Artık yetsin. Yazılarınızda sürekli bu konuya değinin ne olur. İyi çalışmalar dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA