Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İlk adımı sen at

Öncelikle sevgili Kenan Doğulu kardeşime büyük geçmiş olsun. Açıkhava'daki konserinde yaşadığı büyük kazayı gerçekten de çok ucuz atlattı, verilmiş sadakası varmış.
Bilmeyenler için olayı özetleyeyim... Kenan Doğulu, şarkısını söylerken sahneye genç bir çifti davet etti. Onlar kendisine doğru gelirken, Kenan da geri geri adım atmaya başladı. Ancak sahnenin tam ortasındaki koca boşluğu unutmuştu. Adımı boşa gitti ve kendini 2 metrelik çukurun içinde buldu.
Neyse ki kazayı yara almadan atlatıp konserine kaldığı yerden devam etti. Peki o sırada Kenan hangi şarkıyı söylüyordu dersiniz? 'İlk Adımı Sen At' Kenan'ın attığı o adım boşa gitmişti yani... Vallahi onca senarist ve yönetmen bir araya gelse, bu şarkıya bundan daha 'çarpıcı' bir klip çekemezdi...
Bu arada yıllardır yazar, söylerim; Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi gerçek bir tuzak. Sahnenin ortasında zaman zaman beliren çukurların yanı sıra sahne ile seyircileri ayıran derin bir çukur daha var. Özellikle protokoldekiler ilk sıraya yerleşmeye çalışırken, 'uçurumun kenarında' denge tutturmak zorunda kalıyorlar. Bir kere daha yazıyorum; daha üzücü olaylar yaşanmaması için acil önlem alınmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA