Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bugün ne izlesek?

Yaz ekranının kuraklığında sizlere vahaları işaret etmek için hazırladığım rehberde bugün tv8'in gündüz kuşağı programı Yaşamdan Hikayeler'i önermek istiyorum. Program, adını gerçekten de hak ediyor. Hayatın tam orta yerinden kesitleri, ilginç yaşam öykülerini mercek altına alıp sunucu Lütfiye Pekcan'ın titiz gazeteciliği ve samimi anlatımıyla ekrana taşıyor.
Geçen hafta, 'Survivor'da adından en çok söz ettiren yarışmacılardan Sabriye Coşkun programa konuk olmuş ve başka hiçbir yerde bahsedilmeyen yaşam hikayesini anlatmıştı. Sabriye, "Nasıl bir çocukluğun vardı?" sorusunda resmen dağıldı ve gözyaşları içinde anlattı: "Çocukluğum güzel geçti. Babam kamyon şoförüydü, annem ev temizliğine giderdi. O zaman bunu söylemiyordum, bizim mahalle biraz zengin kesimiydi. Annem merdiven silerken, ışık otomatik sönerdi. Ben de ışığın başında durup ona yardım ediyordum. İyi ki de çocukluğum böyle geçmiş."
Program yeni hikayelerle bugün 12.45'de tv8 ekranlarında olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA