Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hırsız vicdana gelir mi?

Bültenlere ve gazete sayfalarına öyle haberler düşüyor ki, geleceğimiz adına ciddi kaygılar beslemekten geri duramıyoruz. Köşemizin müdavimlerinden Haluk Zırh da, merhum Barış Akarsu'nun özel eşyalarının çalınması olayından hareketle bu kaygısını dile getirmiş:
"Günaydın Sayın Aytuğ. Barış Akarsu haberini izledim. Gerçi mümkün olduğu kadar haberleri izlememeye özen gösteriyorum, çünkü Barış'ın anneciğinin eşyaları çalan hırsızdan beklediği vicdani davranışın ülkemizde gitgide yok oluşunu haberlerde gayet açık görüyorum. Yol vermedi; üç yaralı, iki ölü... Aracını park etmek istedi; çıkan kavgada bir yaralı, iki ölü... Evlenme teklifi için caddeyi kesip yolu kapatmak istediler, çıkan kavgada altı kişi yaralandı. (Üstelik evlilik teklif edilen tarafın yakınları da polise 'Ne var canım, 10 dakika yol kapansa ne olur?' diyor) Asker uğurlaması; üç ölü beş yaralı gibi birçok örnek var. Sizce bu duruma gelmiş bir ülkede, Barış'ın eşyalarını çalan hırsız, vicdana gelip de anneciğine geri getirir mi? Ben inanmıyorum, çünkü inanmayacak duruma getirdiler. Allah yar ve yardımcımız olsun Yüksel Bey; günden güne ülkemizde yaşam çooook zorlaşıyor. Kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA