Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bugün ne izlesek?

Bu akşamki önerim, Star TV'de saat 20.00'de yayınlanacak San Andreas Fayı adlı film olacak. Televizyonda ilk kez gösterilecek film, California'daki büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını anlatıyor. Yıllardır beklenen ve San Francisco'yu yerle bir edecek 9 şiddetindeki depreme projeksiyon yapan film; muazzam gerçekçiliğiyle, felaket filmlerine mesafeli duran eleştirmenlerden bile tam not almıştı.
Dwayne Johnson'ın başrolünde oynadığı filmin yönetmeni Brad Peyton, yapımcısı ise Beau Flynn.Bu filmi izlemenizi ve olası İstanbul depremi öncesinde iliklerinize kadar korkmanızı istiyorum. Evet korkun. O kocaman yolcu gemisi tsunami ile karaya savrulurken, Tophane rıhtımında olduğunuzu farz edin. Belki bu kez korkunun ecele bir faydası olabilir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA