Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Şahan ile Berrak'ın balkon fantezisi

Yılın magazin bombasını servisimizin en genç elemanı Yüksel Yavuz ile Fox TV'den Umut Ünver patlattı. Şahan Gökbakar ile Berrak Tüzünataç'ı sabaha karşı balkonda romantizm yaparken görüntülediler. (Bütün gazetelerde çıkan fotoğraflar Bizden Kaçmaz ekibinin medyaya servis ettiği fotoğraflardır. Sabah hariç…) Fotoğraflar çok dikkat çekti. Herkes bir şeyler söyledi. Benim yorumum ise şöyle oldu: "Şafak vakti romantizmi…" Berrak'ın evini bilmiyorum ama tahminim Boğaz'ı görüyordur. Güne başlarken İstanbul bir başka güzel olur. Eee, herkes uyurken ve İstanbul güne uyanırken sanırım onlar da bu anın tadını doyasıya çıkarmışlardır. Ve komşuları falan da hiç düşünmemişlerdir.

BALKON SEFASI
Şahan Gökbakar ile Berrak Tüzünataç'ın balkon fantezisi üzerine sohbetler devam ederken geçenlerde Haşmet Babaoğlu'nun yazdığı "Balkonlar gitti, aşklar bitti" başlıklı yazısı geldi aklıma. Diyordu ki; "Balkonlar hızla hayatımızdan çıkıyor. Şehirlerin dış mahallelerinde yükselen sitelerde balkon yok. Balkona çıkılmıyor, 'sosyal tesis'lere ve spor salonuna gidiliyor oralarda. Ya şehrin geçmişte yaz akşamlarının tadını balkonda çıkarmış iç mahallerinde durum nasıl? Hani "balkon sefası" diye bir deyim vardı, hatırlar mısınız?" Haşmet böyle bir nostalji yapıp sonra sözü aşka getiriyor ve ilişkilerdeki mesafenin nasıl kısaldığından söz ediyordu. (Muhteşem bir yazı. Okumayanlar internetten bulup okusun lütfen!) İşte durum budur sevgili okur; evlerinin balkonu varsa, aşkları da dışarı taştıysa bunda çocukların ne suçu var. Biraz fantezi, biraz romantizm istemişler. Çok mu yani! Bakın unutuldu dediğimiz balkon sefasını yeniden hayatımıza kattılar, fena mı oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA