Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Musti ile Mahsun'un dostluğu

Mahsun Kırmızıgül çok konuşuldu, tartışıldı, yine de konuşulur, tartışılır... Anlatmak istediğim film falan değil, işlerine enerjisini akıttığı dostlukları. Mahsun, filminin yapımcısı olan Murat Tokat'la bir uzun yol arkadaşı aslında… En zor günlerde bile (Prestij Müzik günleri ve sonrası gerçekten zordu) birbirlerini bırakmayan bu iki dostun birlikteliği bu piyasada çok önemli. Hiçbir ilişkinin çok da uzun sürmediği, herkesin önce iyi sonra çok kötü olduğu bu diyarlarda sırt sırta, el ele vererek iş yapmanın konforunu yaşıyorlar. Bunları niye yazdım? Mustafa Sandal'ın anlattıklarını dinlerken aklıma geldi.

PARA KONUŞMADIM
Dedi ki Musti; "Bu adam bana bu filmi ve rolü 12 yıl önce anlattı. Benim oynamamı istedi. Yani o yıllar boyunca Acar karakterinde beni gördü. Üstelik daha o zaman reklam filmi de çekmemiştim. Yani kamera önü tecrübem bile yoktu. O günlerde kimbilir kimler neler söylemiştir Mahsun'a. 'Haydi canım, bu adamın filmde ne işi var' demişlerdir. Ama o hiç taviz vermedi." Musti ile konuşurken öğrendim ki; henüz filmden bir para da almamış. Filmin kaç milyon izleyicide kendini kurtaracağından söz ederken söz nasıl olduysa buraya geldi. O da "Ben Mahsun'la para konuşmadım. Henüz para da almadım. Arkadaşım önce filmin masrafını çıkarsın, eğer kâra geçerse oturup konuşuruz. Tabii ki o zaman bir şeyler alırım" dedi. İşte böyle. Musti, onun 'kader birliği yaptım' dediği Mahsun, Mahsun'un ta yıllar öncesinde 'Hayatta her şeyimi emanet ederim' dediği Murat… Bu bayram gününde dostluk ve paylaşım adına bundan daha güzel bir şey yazamazdım. İnsanın sahiden her şeyini emanet edebileceği, hiç korkmadan sırtını dönebileceği, hep inanacağı, hep güveneceği, yolda bırakmayacağı, arkasını dönüp gitmeyeceği kaç arkadaşı, dostu olabiliyor ki! Varsa eğer, kıymetini bilin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA