Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Tuba Ünsal ile Hadise'nin tavrı

Pazar akşamı 'O Ses Türkiye'de Hadise; Ayda isimli yarışmacı ile ilgili değerlendirme yaparken bir gerçeği izleyiciyle paylaştı.
Yarışmacı özel hayatında zor günler yaşamış, sonra bu yarışmaya gelmiş. Çalışmalarla geçen günlerin sonunda Hadise'ye, "Sizin sayenizde kendime güvenmeyi öğrendim" demiş.
Hadise bunu gözleri dolu dolu anlattı.
"Hayatını değiştirebildiysem ne mutlu bana. Bir sanatçının görevi sadece sahneye çıkıp şarkı söylemek değildir. Önemli olan insanın hayatına dokunmaktır" benzeri bir şeyler söyledi.
Bayıldım sözlerine...
Kimileri kabul etmese de, sanatçının toplum önünde böyle bir misyonu vardır.
Rol model olur, fikir önderi olur, birilerinin hayatına dokunur, değiştirir.
Bunu yapabilen çok insan var mı?
Yok maalesef... Sadece medyaya yansıyan 'fotoğraf çekimli' ve 'havalı' sosyal sorumluluk projelerinde görüyoruz ünlüleri. (Maddi yardımlardan da söz etmiyorum. O da başka bir şey çünkü.)
Evet; Hadise enerjisiyle, desteğiyle bir kişinin hayatını değiştirebildiyse bravo.

ÜNLÜ KİMLİKLERİN GÜCÜ
Ve Tuba Ünsal... Ünlü kimliğinin nasıl bir güç olduğunu ve bu güçle neler yapabileceğini gösterdi. Çocuğunun bakıcısını götürdüğü Okmeydanı Devlet Hastanesi'ndeki manzarayı fotoğraflarla paylaştı ve bu konunun medyaya taşınmasını, insanlar tarafından konuşulmasını sağladı.
Oysa bu hastane yıllardır orada ve sabahtan akşama her gün aynı manzara yaşanıyor. Bugüne kadar kimseden bir ses yükseldiğini duyduk mu, hayır!
Kendi can derdine düşmüş vatandaş; kime, sesini nasıl duyursun?

ÖZEL HASTANE YE GİT SEYDİ ...
Ama Tuba gibi bir ünlü hastaneye gidince, oradaki durum anında medyaya yansıdı.
İşte böyle... Ünlü kimlikler kendi güçlerini kullanmaya başladıklarında neler neler değişir! Keşke bu kadar ürkek olmasalar ve güçlerinin farkına varabilseler.
Tuba Ünsal'ı eleştiriyorlar ya, "Bakıcını niye özel hastaneye götürmedin?" diye... İşte en kötüsü bu; herkes başkasının ne yaptığına takılıp kalıyor.
Canı ancak bir gün o hastaneye yolu düşerse yanacak, o zaman yaygara koparacak. Tuba, eğer özel bir hastaneye gitseydi, Okmeydanı'ndaki manzaradan kaçınızın haberi olacaktı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA