Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Mehmet Aslantuğ'a bravo!

Adnan Menderes'in hayatının anlatıldığı 'Ben Onu Çok Sevdim'de Menderes'i oynayan Mehmet Aslantuğ, eşi Berrin Menderes'i oynayacak olan İclal Aydın'a karşı çıkmış.
Nedeni; ikilinin çok kısa bir süre önce bir dizide yine karı-kocayı oynamış olması. Aslantuğ, oyuncu duyarlılığı ve seyirciye saygısı nedeniyle "İnandırıcı olmaz" diyerek böyle bir karar almış.
Durum İclal Aydın açısından üzücü olabilir (çünkü kariyeri için iddialı bir rol) ama Mehmet Aslantuğ'un bu endişeyi taşımasına da ben bir izleyici olarak "Bravo" diyorum. Diyorum çünkü para kazanmanın dışında, yaptığı işin seyirciye karşı olan sorumluluğunu taşıyan bir aktör var karşımızda.
'Ne yapsan tutar'ın ve bin bir türlü saçmalığın hüküm sürdüğü dizi âleminde; pek de alışık olmadığımız bir durum. Ve bu kadar yapaylığın arasında çok gerçek bir şey.
Saçmalıklara gelirsek... Bir gün listesini yaparım size... İzleyiciyi aptal sanıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA