Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Zehra'ya yapılanlar ve Ümit Karan

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, yaşıtı bir kıza demlik fırlattı. Bu hareketinin sonuçlarının ne olacağını tabii ki düşünemedi.
Şimdi herkes tuhaf bir biçimde annesinin şöhretinin acısını, Zehra'dan çıkarmaya çalışıyor.
Olayda yer alan diğer genç kızın adı açık açık yazılmıyor. Evet mağdur; yazılmasın ama Zehra'nın adı niçin bu kadar hoyratça kullanılıyor? Anne ve baba olanlar biraz empati yapsın. Toplumca Zehra'yı terbiye etmeye çalışıyoruz.
Bu kadarı fazla değil mi? Anne ve babası da, gereken neyse yapmıştır zaten.
Resmen toplumsal baskıya dönüştürdük.
Hande Yener ile Sinan Akçıl'ın arası açıldı. Nedenini bilmiyoruz. Ama önceden yapılmış bir anlaşma gereği, geçen hafta sonu Bostancı konserlerini vermek zorunda kaldılar. Ama ayrı ayrı. Yıllardır güzel ve verimli bir müzikal birliktelik yaşadılar; ortaya güzel şarkılar çıktı. Sinan'ın enerjisi şimdi kime yönelecek, şarkılar kimin için yapılacak merakla beklemekteyiz.
'Survivor'ı geçen sezon keşfettim.
Bu sezon da vakit buldukça izleyeceğim. 'Survivor' başladıysa, ekran renklendi demektir. Dizilerden bunalanlar, 'Survivor'cılarla maceraya kaçacaklar.
İlk hafta performanslarına bakınca, en rahat kişinin Ümit Karan olduğunu gördüm. Diğerleri bireysel hayatlardan geldiler ama Ümit Karan futbolcu olduğu için ekip ruhunun ne olduğunu biliyor. Ve başarmak için güç kadar motivasyon gerektiğini de... Bence 'Survivor'ın sonuna kadar gidecek iki-üç isimden biri o olacak.
Türkan Şoray'ın 'Sinemam ve Ben' kitabı çıkalı aylar oldu. Okuyanın; sinemanın 40 yıllık tarihini, ülkenin gerçeklerini ve tabii Türkan Şoray'ın hayatını bulacağı kitap için hâlâ imza günleri düzenleniyor. Türkan Şoray hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Kimi hayran ilgisinden bunalır, kimi de Türkan Şoray gibi el ele, gönül gönüle olmanın keyfiyle göz yaşı döker. İmza günleri nedeniyle müthiş bir tempo yaşayan Türkan Şoray'ın hiç yorulmamasını ve şikayet etmemesini, kendisine gösterilen müthiş sevgiye bağlıyorum. Kitabı okumadıysanız, mutlaka okuyun derim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA