Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete F1'i değil bu partiyi konuşuyor!

F1 için İstanbul'a gelen dünyanın 664'üncü Hintli dolar milyarderi Vijay Mallya, 95 metrelik yatında öyle bir parti verdi ki, sosyete şimdi F1 yarışını değil bu partiyi konuşuyor

* Davete gelenleri rıhtımda görevliler karşılayıp ayakkabılarını aldı ve herkese kırmızı soket çoraplar verdi. En şık kıyafetlerini giyip gelen davetliler ayaklarındaki kırmızı çoraplarla çok komik görünüyorlardı. Şıklıklarından ödün vermek istemeyenler de çorapları giymeyip dondular!!!
* Türk kahvesinden nargileye kadar her şeyin ikram edildiği, bir tek kuş sütünün eksik olduğu davette, dünyanın en pahalı şampanyalarından biri olan Mumm, su gibi aktı.
* Davette en büyük ilgiyi Esra Üstünkaya çekti. Çünkü Esra Hanım, mini minnacık siyah eteğiyle piste çıkıp öyle bir dans şov yaptı ki, herkes şimdi onu konuşuyor
* Gece yarısına doğru, tüm davetliler 4 katlı lüks yatın güvertesine çıkıp havai fişek gösterisini izledi. Dört ayrı tekneden atılan havai fişekler, Boğaz'ı aydınlattı.
* Gecede sırayla 6 farklı DJ müzik yaptı. Türk olarak da Ferhat Ravenbash DJ kabinine geçti.
* Görebildiğim kadarıyla üç dansöz piste çıkıp, pop müziği eşliğinde özellikle yabancı davetlilere doğru göbek attı!
* Hande Ataizi ile sevgilisi Philippe Amram aşklarının şovunu yaptılar; bütün gece mucuk mucuktular!!!
* Partide ünlü yapımcı Muammer Brav'ın da doğum günü kutlandı.
* Akşam saat 20.00'da başlayan parti, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA