Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Koç Holding'in veliahtı doğdu

Mustafa Koç'un kızları Esra ve Aylin, Ali Koç'un kızı Sadberk Leyla'nın ardından, Koç Ailesi'nin ilk erkek torunu önceki gün Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Koç Ailesi'ne ilk erkek torun sevincini yaşatan Nevbahar Koç'un ve veliaht Koç'un da sağlık durumu gayet iyi. Erkek torun hasreti ile yanıp tutuşan ve sonunda muratlarına eren Koç Ailesi'nde resmen bir bayram havası yaşandığını duyuyorum.

Duyan hastaneye koştu
21 Ekim 2005'te aile arasında gizlice evlenip sürpriz yapan Ali-Nevbahar Koç çifti, çok kısa bir süre sonra bir sürpriz yapıp çocuk sahibi olacaklarını açıklamıştı. Nevbahar Hanım 15 Mayıs 2006'da kızları Sadberk Leyla'yı dünyaya getirmiş ve aradan bir yıl geçmeden yine hamile kalmıştı. Ve önceki gün Türkiye'nin en büyük holdinginin veliahdı olacak 'Junior Koç' dünyaya geldi. Doğumu haber alan İstanbul'un elitleri, Koç çiftinin mutluluğunu paylaşmak için Amerikan Hastanesi'ne akın etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA