Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Halis Ağa'dan sonra sıra kızında

Geçen ay torunlarından ufak 17 yaşındaki Nazlıcan Tagizade ile evlenen ve yoğun eleştiri alan 71 yaşındaki Halis Toprak'ın ardından, şimdi de kızı Ayfer Toprak evleniyor. Ayfer Hanım'ın babasıyla arasındaki izdivaç farkı, yaşı yaşına, huyu huyuna uygun, dengi birini bulması!!! Hoş, Ayfer Hanım ile beyaz atlı prensi Cengiz Karavan'ın ilişkisi yeni değil, dört yıldır flört ediyorlardı. Hatta 2007'de aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmışlardı. Ancak bu aşk şubat ayında sekteye uğramış, aralarına kara kedi giren çift ayrılmıştı. Dört yıllık ilişkilerinde bu ikinci ayrılıklarıydı.

DÜĞÜN BAYRAMDAN SONRA
Toprak ile Karavan'ın ayrılıklarının ardından barışmaları büyük ses getiriyor! İlk ayrılıklarında barışıp nişanlanan çift, şimdiki barışmada da evlenmeye karar vermiş. Yakın çevrelerinden duyduğuma göre, 15 gün önce barış çubuklarını tüttürmeyi başaran çift, arayı çok açmadan bayramdan sonra da nikah masasına oturmaya karar vermiş. Ne diyelim; Allah bir yastıkta kocatsın!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA