Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şok! Emre, eşi Şebnem'in ilk evliliğinde şahidiymiş

Bugünlerde sosyete, Şebnem Işık- Emre Ergani çiftinin ayrılmasını konuşuyor. Ayrılığın sebebi aldatma olunca da sosyetenin sohbetlerinde bu konu zirve yapıyor! Ama şimdi Şebnem Işık ve Emre Ergani ile ilgili öyle bir şey öğrendim ki, eminim aldatmanın pabucunu dama atacak!!! Şebnem Işık'ın yıllar önce, Warner Bross Genel Müdürü olan Haluk Kaptanoğlu ile yaptığı ilk evliliğinde nikah şahidi kimmiş dersiniz? Sıkı durun söylüyorum; Emre Ergani... Şebnem Işık ilk evliliğini yaparken, 'en yakın arkadaşım' dediği Emre Ergani'yi nikah şahidi yapmış.

EVLİLİK BEŞ YIL SÜRMÜŞ

Şebnem Hanım, Haluk Kaptanoğlu ile yaklaşık beş yıl süren evliliğini yıllar önce bitirmiş. Ardından da Can Malta ile üç yıl süren bir evlilik yapmış. Şebnem Işık, bu boşanmanın ardından iki yıl sonra da, ilk evliliğindeki nikah şahidiyle, yani Emre Ergani ile aşk yaşamaya başlamış. Gerisini biliyorsunuz; uzun bir flört ve nişanlılık, ardından nikah ve şimdi de ayrılık kararı... Şebnem Işık, önce arkadaşı, sonra nikah şahidi, sonra sevgilisi, en son da kocası olan Emre Ergani'nin kedisini aldattığını söyleyip evliliğini bitirme kararı aldı. Anlayacağınız nikah şahinde de mutluluğu bulamadı. İşte sosyeteye yeni dedikodu malzemesi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA