Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ayrılık bitti aşka devam...

2.5 yıl süren birliktelikten sonra, tam evlenecekler derken temmuz ayında ayrılan Hülya Avşar ile Sadettin Saran'ın aralarının limoni olduğunu aylar önce ilk bu köşede okumuştunuz. Şimdi barıştıklarını da ilk benden öğrenin... Kemer Country'de oturan bir arkadaşım, geçen hafta Avşar ile Saran'ı sitenin kortunda tenis oynarken görmüş. Ünlü çift, maçtan sonra site içindeki restorana gidip baş başa yemek yemiş. Yemekte her ikisinin de yüzleri gülüyormuş. Anlaşılan aralarındaki sorunu çözüp öpüşüp barışmışlar.

BÜYÜ TUTMUŞ GALİBA!
Bunları duyunca, geçen ay ünlü çiftin cephesinden aktardığım haberler aklıma geldi. Bu sayfanın müdavimleri hatırlayacaktır; Sadettin Saran, evinin bulunduğu Kemer Country'deki siteye Avşar'ın girmesini yasaklamıştı. Saran'ın, Avşar'ın kendisine 'bağlanma büyüsü' yaptırdığını öğrendiği için, evine yaklaştırmadığı bilgisi kulağıma gelmişti. Demek ki, Avşar'ın yaptırdığı bağlanma büyüsü tutmuş!!!! Bu arada bu barışmayı artık evlilik paklar diye düşünüyorum. Ünlü çiftten yakında evlilik haberi gelirse şaşırmayın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA