Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İş dünyası New York Times için biraraya geldi

İş dünyasının en ünlü isimleri, Sabah'la birlikte bugün Türkçe ve ücretsiz verilmeye başlayan New York Times'ın Çırağan Sarayı'ndaki görkemli tanıtım gecesinde biraraya geldi.

Sabah Gazetesi, çok önemli bir işbirliğine imza attı ve New York Times'ı Türkçe ve ücretsiz Türk okuyucuları ile buluşturdu. Çalık Holding, bugünden itibaren her pazar Sabah'la ücretsiz verilecek olan New York Times'ın tanıtımı için hafta içinde bir davet verdi. Çırağan Sarayı'ndaki bu önemli davette iş dünyasının önde gelen isimleri biraraya geldi. ABD Kongresi Türk Grubu Başkanı Edward Whitfield, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ünlü işadamları Rahmi Koç, Hüsnü Özyeğin, Ahmet Nazif Zorlu ve Suzan Sabancı Dinçer ilk gözüme çarpanlardı.

İŞ DÜNYASI DAVETE AKIN ETTİ
Davete; Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, New York Times İş Geliştirme Direktörü Josephine Schmidth, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, New York Times Türkiye Yayın Yönetmeni Alparslan Akkuş ve Çalık Holding Dış İlişkiler Direktörü Suna Vidinli evsahipliği yaptı.

DAVETTE EĞLENCE DE VARDI
Çırağan Sarayı'nın bahçesinde kokteylle başlayan görkemli gece, balo salonundaki yemekle devam etti. Türk medya ve iş dünyası açısından bu çok önemli işbirliğiyle ilgili konuşmaların ardından gecenin anlamına uygun New York Times pastası kesildikten sonra ise sıra eğlenceye geldi. Türkiye'nin en iyi seslerinden Sertab Erener sahneye çıktı ve sevilen şarkılarıyla davetlilere keyifli saatler yaşattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA