Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Atina kaçamağı

Fransa'ya kaçarak iltica talebinde bulunan Cem Uzan'a 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma davası açan Alara Koçibey, İstanbul'a gelip sırra kadem bastı! Bir ayı aşkın süredir İstanbul'da yaşamasına rağmen, ortalarda gözükmeyen; sadece birkaç kankasının evine girip çıkan Koçibey'in kafa dağıtmak için Atina'ya gittiğini öğrendim. Koçibey'e bu gezisinde kankaları Emine Palabıyık ve Zeynep Mutlu da eşlik etmiş; üstelik Atina'da çekilmiş fotoğraflarını da facebook'tan ifşa etmişler.

NEDEN ATİNA?

Cem Uzan, yurtdışına kaçmaya çalışırken eşinin kendisini aldattığını öğrendiği konuşulmuştu. Bu kişinin de Panathinaikos takımının yardımcı antrenörü İoannis Anastasiou olduğu iddia edilmişti. Koçibey ile Anastasiou'nun ilişkisi hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama; Koçibey'in tatil için rotayı Atina'ya çevirmesi içime bir kurt düşürdü!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA