Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hepsi yalan bu gerçek!

Kasım 2008'den bu yana flört eden Derin Mermerci ile Tolga Egemen, 17 Temmuz'daki düğünlerini ileri bir tarihe erteleyince dedikodu kazanları kaynamaya başlamıştı! Uzun süre birlikte gözükmedikleri için dedikoducuların ekmeğine de yağ sürmüşlerdi... Mermerci'nin adı, 5 yaşından bu yana arkadaş olduğu Selhan Aloğlu ve 10 yıldır tanıştığı ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına bile karıştı! Hoş, bu dedikodulara hiç inanmasam da; doğrusu çiftin arasına kara kedi girdiğini ben de düşünmeye başlamıştım; yanılmışım! Tolga ile Derin'i, önceki gece Ortaköy'deki Zuma'da gördüm; can ciğer kuzu sarması kıvamındaydılar!!!

DÜĞÜN TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL!
Derin ve Tolga ile ayaküstü yaptığım sohbette, ilişkilerinin mutlu mesut devam ettiğini söylediler. Tolga'nın haziran ayında çok sık iş seyahatleri olduğu için, onlar da birbirlerine hasret kalmışlar. Derin de bu süre içinde New York'taki kız kardeşini ziyaret etmiş, annesi ile İsviçre'de bir düğüne gitmiş, geçen hafta da Fethiye Hillside'da kız arkadaşlarıyla tatil yapmış. Aşıklar, düğünleri için bir tarih vermeseler de, ilişkilerinde bir sorun olmadığını üzerine basarak söylediler. Son günlerde yazılıp çizilinler en yetkili ağızlardan yalanlandığına göre, bakalım dedikoducular bundan sonra ikili hakkında ne uyduracak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA