Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Davullu-zurnalı kına sessiz-sedasız nikah!

7 Ağustos'ta Como Gölü kıyısında vuslata ermeyi planlayan Tuncay Özilhan'ın kızı İpek ile Onur Özkan, duydum ki nikah için ellerini çabuk tutmuşlar. 7 Ağustos'taki düğünlerini bekleyip, İtalya'da konsoloslukta nikah kıymak yerine; önceki gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde saat 12.00'de sessiz sedasız evlenmişler! İşin garibi; çiftin nikahında sadece, Tuncay-Emine Özilhan, Onur'un annesi ve aileden sadece birkaç kişinin daha olması!!! İpek ile Onur'un nikahı sessiz-sedasız oldu ama nikahtan bir gün önce Anadolu Holding İcra Komitesi Başkanı Tuncay Özilhan ile eşi Emine Hanım, gelinlik giymeye hazırlanan küçük kızlarına süper bir kına gecesi düzenledi. Bütün geleneksel ayrıntıların düşünüldüğü Ajia Otel'deki kına gecesinde, davullar-zurnalar çaldı; İpek bindallısını giyip, eline kına yaktırdı.

KAYINVALİDE BİR KESE ALTIN DÖKTÜ
Kına gecesine katılanların söylediğine göre, fonda Candan Erçetin'in sesinden 'Yüksek Yüksek Tepelere' şarkısı çalarken; İpek'in annesi Emine Hanım göz yaşlarına hakim olamamış. Bu arada İpek, eline klasik kına yerine kınadan dövme yaptırmış. Bu ritüel sırasında müstakbel kayınvalidesi de İpek'in başından bir kese altın dökmüş. Kayahan ve eşi İpek Açar'ın sahneye çıktığı kına gecesinde, yaklaşık 150 kadın kurtlarını iyice dökmüş. Umarım bir yastıkta kocarlar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA