Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Önder'den Demet'e ST. Tropez sürprizi

Biliyorsunuz bu aylarda gazete ve dergileri, Hollywood yıldızları ve dünya jet-set'inin St. Tropez'deki tatillerinde çekilen boy boy fotoğraflar süsler.
Anlaşılan bundan sonra bizim yıldızlarımızın da St.Tropez'de çekilen fotoğraflarını göreceğiz. Çünkü, Türk pop müziğinin kadın starlarından Demet Akalın'ın St.Tropez'de çekilmiş bikinili fotoğrafları elime geçti. Biraz araştırınca, St.Tropez tatilinin Önder Bekensir'in, yoğun konser programına başlamadan önce Demet'e sürprizi olduğunu öğrendim. Yaz sezonunu 19 Mayıs'ta Bodrum'da açan âşıklar, ikinci tatillerini Hollywood yıldızlarının ve dünya jet-set'inin de favori tatil yöresi St. Tropez'de yapmışlar.

HELİKOPTERLE OTELİN BAHÇESİNE İNMİŞLER
Demet Akalın ile Önder Bekensir, İstanbul'dan Nice'e uçmuş, oradan da Bekensir'in kiraladığı özel helikopter ile St. Tropez'de kalacakları otelin bahçesine inmişler. Şehrin en lüks otellerinden Hotel Villa Marie'de kalan âşıklar, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmış. Gündüz plajlarda, geceleri de ünlü kulüplerde tatilin keyfini çıkaran çift, cuma akşamı İstanbul'a dönmüş. Bence Demet Akalın St. Tropez tatili, yeni bir trendin başlangıcı olacak. Bu yaz ünlülerin St. Tropez'de çekilmiş fotoğraflarını görürseniz hiç şaşırmayın!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA