Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mutluluğu birbirlerinin ex aşklarında buldular!

Türkiye'nin en köklü ve en zengin iki ailesi dünür oluyor!
Erkek tarafı, Türkiye Ekonomi Bankası'nın da ortaklarından olan Çolakoğlu Ailesi, kız tarafı ise Maya Holding'in sahibi Özsüer Ailesi.
Dört yıl önce Metin-Zeynep Fadıllıoğlu çiftinin kızları Selin Fadıllıoğlu ile evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Çolakoğlu; bu kez Nuri-Esra Özsüer çiftinin kızı Selin'e abayı yakmış! Bir süredir flört eden âşıklar, önceki akşam Özsüer Ailesi'nin Tarabya'daki evinde gerçekleşen 'kız isteme' töreninin ardından ilişkilerini resmileştirmişler.
Bu arada Temmuz ortasında, Özsüer Ailesi'nin Tarabya'daki evlerinde gerçekleşecek bir törenle nişanlanmayı planlayan çiftle ilgili öyle ilginç bir detay öğrendim ki; çok şaşıracaksınız!
Biliyorsunuz, Mehmet Çolakoğlu ile evliliğin eşiğinden dönen Selin Fadıllıoğlu, başka bir Mehmet'e gönül vermiş; ENKA'nın kurucusu Şarık Tara'nın torunu Mehmet Tara ile hayatını birleştirmişti.

İSİMLER AYNI SURETLER DEĞİŞTİ
Mehmet Çolakoğlu da, Selin Fadıllıoğlu'nun ardından; Selin Özsüer'le evlilik yolunda ilk adımı attı. "Biri başka Selin'e, diğeri başka Mehmet'e gönül vermiş; ne olacak ki?" demeyin! Mehmet Tara'nın da, Selin Fadıllıoğlu'ndan önce Selin Özsüer ile evliliğin eşiğinden döndüğünü söylersem; şaşırıp kalırsınız herhalde!!!
Yani; Mehmet Tara, Mehmet Çolakoğlu'nun eski sevgilisi Selin Fadıllıoğlu ile evlendi.
Mehmet Çolakoğlu da, Mehmet Tara'nın eski sevgilisi Selin Özsüer ile evlenmeye karar verip sözlendi. Yani mutluluğu, birbirlerinin ex aşklarında yakaladılar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA