Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Uzan'ın hızına yetişilmiyor!

Firari işadamı Cem Uzan ile İstanbul sosyetesinin güzel kızlarından Derin Mermerci'nin 7 Ekim 2010'da Paris'te başlayan aşkları, 16 ayda bitmişti. Tabii çiftin nikah davetiyesi beklenirken gelen ayrılık haberi, herkesi şoke etmişti! Hoş, geçenlerde 'Derin' aşklarının kaldığı yerden devam etmeye başladığına dair haberler çıksa da, külliyen yalan!!! Bugün annesi Ender Mermerci ile New York'tan dönen Derin Mermerci'nin kalbi boş; ancak Cem Uzan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Resmen başımıza playboy kesilen Uzan, yeni bir aşka yelken açmış bile!!!

YİNE BİR FRANSIZA GÖNÜL VERMİŞ...
Cem Uzan, Alara Uzan'la boşanma arifesinde Bettina Machler'le flört etmiş, ardından da gönlünü Derin Mermerci'ye kaptırmıştı. Şubat ayında da Mermerci'den ayrılan Uzan, hemen dümeni ex Fransız sevgilisine kırmıştı. Bir ay önce Uzan'ın bu sevgilisinden de ayrılıp yenisini bulduğunu öğrenmiştim. Bir arkadaşım Uzan'ı, Paris'teki Hotel Costas'ta güzel bir Fransız ile hayli samimi görmüştü. Şans işte; Uzan ile sevgilisi, bu hafta sonu da aynı yerde bir başka arkadaşıma yakalandı; üstelik arkadaşım fotoğraflarını çekip bana gönderdi. Adının Sandra olduğunu öğrendiğim hanımefendi ile el ele göz göze arz-ı endam eyleyen Uzan'ın bu aşkı bakalım ne kadar sürecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA